Fremstilling af specialmaskiner

MH Konstruktion har mere end 25 års erfaring med fremstilling af specialmaskiner og tekniske løsninger til industri og erhverv.

Mere end 25 års erfaring

Nogle gange er en almindelig maskine ikke tilstrækkelig eller behovet er så nyt, at løsningen skal udvikles helt fra start.

MH Konstruktion har mere end 25 års erfaring med fremstilling af specialmaskiner og tekniske løsninger til industri og erhverv. Vi yder rådgivning og håndterer optegninger og illustrationer, så du får fundamentet for et vellykket projekt.

Stor erfaring i fremstilling af specialmaskiner

Det ligger i navnet ’specialmaskine’, at der er tale om en særlig løsning, der skal løfte nye behov eller forbedrer eksisterende processer. Fordi fremstilling af specialmaskiner beror på udvikling og udregning af helt nye apparater, har du behov for erfarne hænder, som kan se løsningen, når du pitcher din idé eller fremviser dine stregtegninger.

Med mere end 15 års erfaring på tværs af brancher og behov, er MH Konstruktion en kompetent partner, som hjælper dig med at planlægge og realisere dine tanker.

Ved fremstilling af specialmaskiner er det afgørende, at få ekspertøjne med på din idé fra starten af, men vi kan også tilgå opgaven, hvis du er gået i stå og har behov for assistance til at få hul på det videre forløb.

Få det rette blik på din maskinløsning

Hos MH Konstruktion & Teknik er vi født med evnen til at se udfordringer an fra et problemløsende perspektiv. Vi hjælper med fremstilling af specialmaskiner, uanset om der er tale om et mindre eller stort behov – og uanset hvilken type branche, der har behov for den tekniske løsning. Det vigtigste er, at du får en gennemtænk og gennemført løsning, der bidrager til dine driftsopgaver.

Vi er traditionelt set ikke en fremstillingsvirksomhed, da vi primært idéudvikler og tegner, men kan fremstille, hvis vi bliver bedt om det som en del af vores aftale.

Eksempler på fremstillede specialmaskiner

Hos MH Konstruktion er vi dygtige til at identificere behov, indtænke brugervenlighed og samtidig arbejde med stor respekt for sikkerhed. Vi har hjulpet med fremstilling af specialmaskiner på tværs af brancher og behov, hvilket har resulteret i blandt andet følgende løsninger:

  • Asfaltlapper
  • BMI-måler til mink
  • Dæksliber
  • Krydderiblander
  • Poteklipper
  • Sorteringsanlæg
  • Svejseudsugningsvogn

Kontakt os og høre mere

Ønsker du at høre, hvordan du får virkeliggjort din idé eller søger du input til en maskine, der kan løse specifikke behov? Kontakt MH Konstruktion og hør om dine muligheder inden for fremstilling af specialmaskiner.

Ring på tlf. 75 39 81 49 / 51 48 85 55 eller skriv til mh@mhkonstruktion.dk.