Maskinbygning og mekanisk konstruktion

Hos MH Konstruktion hjælper vi dig med at designe og udvikle maskiner.

Mere end standardiserede maskiner

Maskinbygning og specialudviklet mekanisk konstruktion er for dig, der har behov for mere end hvad standardiserede maskiner og udstyr kan tilbyde.

Hos MH Konstruktion hjælper vi dig med at designe og udvikle maskiner fra tegningsplan til færdigt produkt, uanset om du fortsat er i en idéfase eller har konceptualiseret en løsning. Vi står til rådighed under hele forløbet – fra stregtegning til den mekaniske konstruktion er udviklet, testet og færdiggjort.

Hvorfor bruge MH Konstruktion til maskinopbygning?

Kort fortalt: På grund af vores 25 års erfaring. Maskinbygning er en proces, hvor vi sammen udvikler et nyt unikt produkt. Her har du behov for en partner, der gennemtænker og planlægger alle facetter omkring din maskinopbygning og maskinens funktionalitet.

Vi hjælper ligeledes gerne med rådgivning, såfremt du er i en proces, hvor du har brug for assistance til at udbedre eller forbedre dele af dit projekt.

Fordi mekanisk konstruktion er en kompleks proces, bør du alliere dig med erfarne hænder og hoveder, der forstår at omsætte dine behov til en konkret løsning. Har man bygget mange maskiner, som vi har, ser man ganske enkelt hurtigere de sammenhænge, der giver den optimale løsning. Det sparer tid og penge.

Mekanisk konstruktion med afsæt i grundighed

Når man arbejder inden for feltet mekanisk konstruktion, er grundighed essentielt. Der er mange faktorer, som skal gå op i en højere enhed – fra pris og kvalitetssammenhænge til funktioner og arbejdskrav.

Vi foretager maskinopbygning på baggrund af de kravsspecifikationer, vi sammen udarbejder. Der er naturligvis plads til rådgivning og sparring ift. at konceptudvikle og finde andre bidragsområder fra maskinen. Vigtigst er det, din løsning lever op til aftalte krav og optimerer de ønskede processer.

Fordi mange faser skal gennemtænkes og klarlægges, er grundighed meget vigtigt. MH Konstruktion sørger derfor for grundig dokumentering såvel som tegninger, planer, test, evaluering og meget mere.

Få udviklet din egen maskine

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med din maskinkonstruktion?

Maskinbygning spænder vidt og bredt, og vi hjælper gerne dig med dit projekt.

Her kan du se eksempler på maskinopbygning, vi har gennemført:

  • BMI-måler til mink
  • Dæksliber
  • Krydderiblander
  • Poteklipper
  • Sorteringsanlæg
  • Svejseudsugningsvogn

Maskinbygning og mekanisk konstruktion kan være en kompliceret proces. Hos MH Konstruktion hjælper vi dig med at konceptudvikle og stille spørgsmål til dine idéer forud for opbygningen. Formålet er at afgrænse maskinen, så den får de helt rette funktioner, der løser dine behov på bedste vis.