Poteklipper 200

Poteklipper 200 er udviklet til de store pelserier, hvor klipning af forpoter og registrering af mink er en vigtig faktor.

Klipning af forpoterne foregår i 2 steps, først tryk på fodpedalen, derefter aktiver begge trykkontakter, og kniven går ned. De afklippede poter falder automatisk ned i en seperat spand ved siden af maskinen.

Poteklipper 200 er udstyret med en PLC touch skærm som automatisk registrerer alle klip.
Du indtaster alver nummer, samt om det er hanner/tæver du vil klippe, derefter vil maskinen være klar til brug. På denne måde har du fuldstændig styr på hvor mange klip der er foretaget for hver enkelt avler.

Når du er færdig med at klippe for en avler, kan du nemt og enkelt sende det direkte til din computer, i form af et excel ark, so du hele tiden kan følge med i hvor mange skind, der er registreret på hver enkelt avler.

Det er ligeledes muligt at tilkøbe en App, hvor hver enkelt avler har et personligt login til. På denne App kan avlerne hele tiden følge med på mobilen, og se hvor mange hanner/tæver der er klippet på det pågældende tidspunkt. Disse informationer kan ligeledes sammenlignes med indleveringssedlerne og mindste fejl samt svind af skind.

Download PDF